Nieuwe voorzitter gezocht

Na een aantal jaar voorzitter te zijn geweest heeft Rob Stolk, onze huidige voorzitter, besloten het voorzitterschap neer te leggen. In april tijdens de algemene ledenvergadering draagt hij zijn taken over.

D.O.S. is dus per april op zoek naar een nieuwe voorzitter. Als je het leuk vindt om sturing te geven aan een van de oudste gymnastiekverenigingen in de Hoeksche Waard en samen met een enthousiast bestuur, actieve vrijwilligers en train(st)ers D.O.S. wil laten groeien, dan komen we graag met je in contact.

Lijkt het je een leuke functie of ken je iemand die hier geschikt voor zou kunnen zijn. Geef dit door via het contactformulier of stuur een e-mail naar secretaris@gymdos.nl.

No Replies to "Nieuwe voorzitter gezocht"


    Got something to say?

    Some html is OK