Nijntje beweegdiploma

Goed leren bewegen doen kinderen het makkelijkst op een leuke manier. Daarom kan jouw zoon of dochter bij ons het nijntje Beweegdiploma halen! 

Start nieuwe lessenreeks Nijntje Beweegdiploma vanaf 5 september!

Wat is het nijntje beweegdiploma?

Het nijntje Beweegdiploma is een serie beweeglessen waarin je kind wekelijks speelplezier heeft en op hetzelfde moment alle essentiële basisvormen van bewegen leert. Kortom, het is een combinatie van plezier met een flinke dosis gezonde ontwikkeling.

Bewegen met plezier

In de lessen van het nijntje Beweegdiploma kunnen peuters en kleuters bijvoorbeeld naar hartelust balanceren, rollen, huppelen, klauteren, springen, zwaaien, vangen, gooien en schoppen! Alle basisonderdelen van bewegen komen aan bod via leuke oefeningen en spelletjes. Zo leert jouw kind op een verantwoorde manier bewegen met veel variatie. Dit is essentieel om fijn te kunnen bewegen en sporten. Ook leren ze sociale vaardigheden als samen spelen, op je beurt wachten en goed met elkaar omgaan. En wist je dat goed en gevarieerd bewegen het belangrijkste hulpmiddel is bij de ontwikkeling van hun hersenen? Zo draagt het nijntje Beweegdiploma bij aan de gezondheid en het geluk van jouw zoon of dochter.

Meedoen

Het nijntje Beweegdiploma is er bij Gymvereniging DOS vanaf januari 2024 voor kinderen van 2 en 3 jaar. Het programma is zorgvuldig samengesteld door de KNGU en wordt alleen gegeven door speciaal opgeleide trainers. Na het doorlopen van de lessen ontvangt jouw kind het nijntje Beweegdiploma tijdens een beweegfeestje. Daarop staat waar je zoon of dochter allemaal mee heeft geoefend. Een diploma om trots op te zijn en wat je kind een leven lang voordelen geeft in sport, op school, met vriendjes en thuis!

De lessen bij DOS

Leer je kind ook op een leuke manier de basis van bewegen! Het nijntje Beweegdiploma bestaat uit twee lessenseries:  
Beweegdiploma 1 voor kinderen van 2 tot 3 jaar (start januari 2024)
Beweegdiploma 2 voor kinderen van 4 tot 5 jaar (mogelijke start najaar 2024)
Aanmelden kan via onze website www.gymdos.nl

Praktische informatie
De eerste lessenreeks is gestart op 20 januari 2024 en duurt tot 6 juli 2024. Het is niet meer mogelijk om voor deze periode in te schrijven. Het eerstvolgende startmoment is na de zomervakantie, exacte data volgt later.

Start datum:            volgt later
Laatste les:              –
Tijdstip:                    zaterdag 8.45-9.30 uur
Locatie:                    Minihal sporthal de Schenkel te ‘s-Gravendeel
Leeftijd:                    2-3 jaar
Kosten:                     €30,- per kwartaal + bondscontributie
Ouder en kind:        Als (groot)ouder mag je fijn samen met je kind bewegen in de zaal

Meer weten?
Neem gerust contact op via het contactformulier op de website. Ook op www.beweegdiploma.nl staat meer informatie.