Kamp weekend dames recreatie

Wat krijg je als je 14 dames bij elkaar zet, inderdaad een super gezellig kippenhok met heel veel gekakel.

De voorpret was al enige maanden aan de gang en met z’n allen keken we er reikhalzend naar uit, het weekendje weg naar Noordwijk aan Zee. Eindelijk was het dan zover, op vrijdagmiddag reden we richting de kust want daar gingen we voor, een weekend vol van gezellig samen zijn, strandwandelingen maken, uit eten gaan en natuurlijk shoppen.

 

Nadat er bij aankomst direct een korte strandwandeling was gemaakt werd er daarna met elkaar een heerlijke pasta maaltijd bereid. In de avond was het tijd voor het befaamde dobbelspel, wie o wie zou er aan het einde van de avond de mooiste of meeste cadeaus in haar koffer kunnen stoppen. Tot de laatste minuut bleef het spannend, maar onder grote hilariteit hadden de meesten toch het begeerde cadeautje te pakken.


Zaterdagmorgen werden we verrast met een heerlijk zonnetje, na het ontbijt en de koffie werden de sloffen verruild voor stevige wandelschoenen en konden we op pad. 
Gewapend met een wandelroute, op het strand ging het goed, vloedlijn volgen en door, op de boulevard moest er goed worden opgelet de 1e rechts of toch de 2e, pff gelukkig de juiste gekozen de straatnamen komen overeen met die van onze kaart. 

Gewoon de weg volgen en met de bocht mee, hoe moeilijk kan het zijn….oké na enige tijd toch enige twijfel rechts, links of toch gewoon rechtdoor? Laten we het erop houden dat we een gezellige strandtent hebben gevonden waar we, buiten genietend van de zon, een heerlijk kopje koffie hebben gedronken. Nadat deze en gene hun gaderobe hadden aangevuld in de winkelstraat was het alweer tijd om ons klaar te maken voor het diner. Gereserveerd was er al dus wederom richting strand, waar we werden verwacht in een super sfeervol restaurant, en behalve sfeervol was het eten er ontzettend lekker. Ook niet geheel onbelangrijk.

De gezellige sfeer hebben we voortgezet in ons huis, want daar aangekomen hebben we het leuke, moeilijke, uitdagende en spannende spel “ik hou van Holland “ gespeeld.

En toen was het alweer zondag, maar gelukkig was er nog wel tijd voor een strandwandeling en een zoektocht naar het huis van de zeer bekende voetballer Dirk Kuyt.

Met een duidelijke foto werden de huizen vergeleken; zou deze misschien, of die verderop.. dan eventjes vragen aan een mevrouw met de hond, een meneer in de auto, maar helaas… dit alles had niet het gewenste resultaat. Daarom maar terug naar ons huis. 

Na een intensief half uurtje zitdans, ja echt met z’n allen actief mee gedaan was het toch echt tijd om de deur achter ons dicht te trekken.

We kunnen met z’n allen terug kijken op een super leuk weekend, een weekend waarin we elkaar nog beter hebben leren kennen en waar we met heel veel plezier aan terug zullen denken.

No Replies to "Kamp weekend dames recreatie"