Grote clubactie 2017

Zaterdag 16 september is de Grote Clubactie weer gestart en DOS doet ook weer mee!

Van de opbrengst van de verkoop van de loten gaat maar liefst 80% (ofwel € 2,40 per lot) naar onze clubkas. Bovendien maken lotenkopers kans op fantastische prijzen met als hoofdprijs een geldbedrag van € 100.000,-. Hieronder vindt u meer informatie over hoe de actie in elkaar steekt.

Prijzen:

  • Degene die de meeste loten verkoopt, krijgt 2 kaartjes voor het Univé Gymgala “A Touch of Gold” op 29 december 2017 in de Ziggo Dome!
  • Bij 20 verkochte (en juist geïncasseerde) loten krijgt uw kind een gratis pretparkkaartje voor Bobbejaanland, 50% korting bij Schiphol behind the scenes, 50% korting bij Madame Tussauds of € 10,- korting bij sportboxx.com (zie voorwaarden op de voucher)
  • Er is een Kids-verkoopwedstrijd, de hoofdprijs is een Playstation 4. Er zijn ook nog veel meer geweldige andere prijzen. Doe mee aan de Kids-verkoopwedstrijd en maak kans op deze prijzen. Voor meer info gaat u naar: www.kids.clubactie.nl

Deze actie levert niet alleen geld op voor de vereniging maar ook voor uw zoon of dochter!!
DOS geeft per 4 verkochte loten € 1,- terug aan uw kind. Let wel op dat dit alleen geldt voor de loten die juist geïncasseerd zijn.


Het verkopen van de Grote Clubactie loten zit er inmiddels op en er hebben weer veel kinderen loten verkocht. Allemaal hartelijk bedankt voor jullie inzet. Iedereen die loten heeft verkocht heeft inmiddels zijn verdiende vergoeding ontvangen.

De winnaar van het verkopen van de meeste loten zal binnenkort zijn/haar prijs in ontvangst mogen nemen.
Hier nog enkele feiten over de verkoop van de loten:

Er zijn 1152 loten verkocht door 755 lotenkopers.
Dit is gedaan door 66 verkopers die gemiddeld 17 loten per verkoper verkocht hebben.

De opbrengst verklappen we nog even niet, maar het record van vorig jaar is zeker verbroken.

De trekkingsuitslag is bekend op 14 december 2017. Op de site www.clubactie.nl kunt u kijken of u in de prijzen bent gevallen. Het lotnummer vindt u op uw bankafschrift.

No Replies to "Grote clubactie 2017"


    Got something to say?

    Some html is OK