Afscheid Netty en Anky

Zaterdag 28 oktober namen Anky en Netty afscheid van onze vereniging. Na jarenlang, Anky bijna 15 jaar en Netty bijna 20 jaar, juf te zijn geweest. Anky nam eigenlijk al twee jaar geleden afscheid, maar bleef nog als hulpleiding. We dachten dat ze daar nog wel jaren mee door zou gaan. Jammer, het is niet zo. Netty was er altijd de hele woensdagmiddag. Aan drie groepen gaf ze les.  De meeste leden zijn de lessen begonnen als kleuter bij juf Netty.  Een vrolijke boel, dat was het altijd. Ook jammer dat het voorbij is. Maar we respecteren van allebei het besluit.

Ze werden allebei in het zonnetje gezet. Al moeten we bekennen dat het afscheid van Netty een tikkeltje meer aandacht kreeg.
Anky was twee jaar geleden al uitgebreid bedankt door de leden van haar groep. Dat was wat rustiger deze keer. Netty nam woensdagmiddag afscheid van haar groepen en daarbij werd een afscheidsboek aangeboden. Een boek met tekeningen en verhalen van de leden, de bestuursleden en overige leiding. Een leuk boek om nog eens herinneringen op te halen.

Zaterdag werd Netty met voltallige instemming van de aanwezigen gebombardeerd tot erelid.
Van de vereniging kregen ze allebei, na een mooie toespraak van de voorzitter, een cadeaubon en bloemen. Fijn dat ook de familie van beiden aanwezig was. We ‘vierden’ het afscheid. We dronken een wijntje en aten een broodje.

 

We hopen dat ze allebei nog eens hun neus laten zien in de minihal. Want eens een juf , altijd een juf.

 

No Replies to "Afscheid Netty en Anky"


    Got something to say?

    Some html is OK