Laatste Facebook bericht

2 months ago

Weer een fijne buitentraining voor de selectie gistermiddag! Afgelopen week is ook de groep freerunners gestart met een buitentraining. Fijn om op deze manier actief te blijven en iedereen te zien.

3 months ago

Alweer de derde buitentraining voor de selectie vandaag. Hierbij zwaaien we naar de rest van de vereniging. Nog even volhouden allemaal en dan hopelijk binnenkort weer in de zaal!

3 months ago
Foto's uit het bericht van Gymnastiekvereniging DOS 's-Gravendeel

Een fijne buitentraining voor de selectiemeiden. Houd onze Facebookpagina de aankomende dagen in de gaten voor een toffe thuisopdracht!

4 months ago

Helaas.. vanaf morgen dinsdag 15 december tot en met maandag 18 januari 2021 gaat heel Nederland in lockdown. Voor onze gymnastiekvereniging betekent dit helaas dat alle lessen in deze periode niet ... See more

4 months ago
Grote Clubactie

De trekkingsuitslag is bekend!🎉

Heb jij ook een vereniging gesteund? Pak dan snel je lotnummers erbij, want de trekkingsuitslag van de Grote Clubactie 2020 is bekend.

Check je lot op ... See more

6 months ago

Er kunnen nog steeds loten van de Grote Clubactie gekocht worden. Ook online kunt u loten kopen van de Grote Clubactie. Klik op onderstaande link en u komt direct op onze verenigingspagina.
Steunt u ... See more

6 months ago

Naar aanleiding van de verscherpte maatregelen hebben we besloten om de lesuren van de springgroep en de dames- en herenconditie tijdelijk niet door te laten gaan.

De lesuren van onze jeugdleden ... See more

7 months ago
Hoeksche Waard Actief

Ook heel goed voor de motoriek voor jonge kinderen is gymmen.
Kinderen vanaf ongeveer 3,5 jaar kunnen bij onze vereniging terecht. Laat uw kind proeflessen meedoen op woensdagmiddag van 15:00 tot ... See more

Week van de motoriek.

5 t/m 9 oktober staat in het teken van de motoriek. De motoriek is het vermogen om te bewegen. Het is belangrijk om van jongs af aan bezig te zijn met de motoriek van een kind ... See more

7 months ago
Rabo ClubSupport

Wij doen mee met Rabo ClubSupport! Kunnen wij op jouw stem rekenen?
Ben je klant en lid van de Rabobank, stem dan direct in de Rabo App of online op rabobank.nl/clubsupport

Een club is zoveel meer dan een club. Het is de plek waar de buurt samenkomt, waar je iedereen kent, waar je jezelf kunt zijn en waar we elkaar en de buurt sterker maken.

7 months ago

Wist u dat u ook online loten kunt kopen van de Grote Clubactie. Klik op onderstaande link of scan de QR-code en u komt direct op onze ... See more

« 1 of 8 »

Spaar mee voor DOS

SponsorsMeest recente foto's